Hlásím se trochu po delší době. Hodně se toho událo a nebyla síla psát.
Žádost o rozvod je podána. SMJ jsme naštěstí podepsali brzo.
Ukázalo že se ta nezodpovědnost tam byla. Finanční závazky na jeho straně. Které tajil
Dětem se téměř neozve. Dvě mladší neviděl co odešel. Nejstaršího syna viděl jednou. Netlačí na ně. Respektuje že nechtějí. Celkově se chová slušně, je vidět že mu dobře není. Ale, byla to jeho volba. Bydlí u ní.
Já se držím. Všechno zvládám. Udělali jsme s dětmi velký kus práce na domě, změny.
Jen mě pořád velmi bolí srdce. Nejde hodit za hlavu tolik let.
Jeho rodiče to nesou špatně. Hlavně máma doufala, že to urovnáme. Nejde to. Hodně nám ublížil. Už to není ten kluk kterého jsem milovala.
Život jde dál. S dětmi je mi dobře. Zatím nemá chuť někoho do svého života pustit. Chce to čas. Děkuji za podporu kterou jste mi dali na začátku. Velmi mi pomohlo se z toho vypsat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.