Já mám vylouskané vlašáky ještě z loňska - v mrazáku. A k tomu jsem dostala pytlík vylouskaných od jedné staré paní s tím, že letos pro závažné zdravotní potíže už péct nebude. A za dva týdny umřela. Tak na ní budu při pečení vzpomínat. A taky na pomíjivost života i cukroví.
A lískáčů jsme letos měli strašně moc. Celý dny jsme jen sbírali a sbírali. Veverky nikde .Ale na pečení si je stejně kupuju - nebaví mě to louskat. Můj muž mi je louská z lásky, když se nudí, a potom si je dáme u televize.
V rádiu říkali, že kdo má přebytky , má je dát do ZOO Děčín. Nemaji nic pro ořechožrouty. Ale já svý ořechy a oříšky nedám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.