Odpoledne mě čeká halda vypraného prádla, plus budu určitě pouštět další pračku, spíš pračky. Večer chci jít se starší dcerou cvičit a musím mamce koupit dárek. K prádlu mám rozkoukanou Císařovnu. Na Netflixu je nová řada, tak koukám od začátku.
V sobotu návštěva u mamky s Mikulášem a i dárkováním, o vánočním volnu se nestíháme. Odpoledne má muž s kamarády švařáktour Praha a já jsem mladší dceři slíbila nějaké pečení, ale vzhledem k tomu, že babička dotáhla už tři dortové krabice jsem řekla, že nic dalšího nebude a pojedeme s dcerou koupit nové lyžařské oblečení. Slíbila jsem jí ho pod stromeček, jedeme mezi svátky lyžovat a hlavně jede se třídou na lyžák ... tak ať si jako nemyslím, že pojede v barevném
V plánu mám kotel guláše. Ještě musím dneska koupit na něj maso. Plánuju ho s sebou vzít na ty hory tak chci část zamrazit a část bude k jídlu teď.
V neděli ráno určitě cvičení a pokud to jen trochu půjde tak výlet, muž dostal k testování elektroauto, tak musí svézt svou kočku
jen mě štve, že do něj nemůžu nacpat stromeček, myslela jsem, že cestou od mámy bychom ho koupili, ale je moc malý.
Do toho všeho mě trápí neznámý zánět v očích, takže každý večer opět chvilka manželské erotiky až na mě manžel zaklekne ve snaze splnit mou prosbu a aplikovat mi mast do očí. Jsem na oči extrémně citlivá
a bonusem je, že podle své starší dcery vypadám jako na drogách