Mam variciho Kenwooda, jsem spokojena hodne, ale pro obcasne pouziti je to skoda. Kitchen Aid se mi vzdy libil, nicmene uz jsem cetla tolik spatnych recenzi na pekarskych forech (treba zamitnuta reklamace po par mesicich provozu s oduvodnenim, ze to neni robot na chlebove testo a pod), ze bych ho nekoupila. Podivala bych se po trochu vyssich radach Bosche, chtela bych nerezovou misu. Nebo Ankasrum, ale to je tak jiny system, ze mnoha lidem nevyhovuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.