Víkend byl moc fajn. Pátek byl třináctého, klasickou akci s přáteli (scházíme se každý pátek 13.) jsme měli na vánočních trzích, nějaké punče, dvě hodiny jsme kafrali v hospůdce pak noční vánoční kolotoč - ten mě teda zklamal, nebylo z něj nic moc vidět. Dorazil i syn s přítelkyní z Brna, jedni kamarádi u nás spali, kafrali jsme ještě doma hrubo přes půlnoc. Ráno brunch, protože v 10.30 už se tomu nedá říct snídaně. Kamarádi byli přes den u svých dětí a my odpočinek plus jsme s dcerou udělaly část těst, synova přítelkyně hromadu pusinek, provedli jsme nějaké další přípravy typu loupání a krájení mandlí a v klidu ve čtyři snědli nějakou obědo-večeři, či co to bylo, i mimino se chovalo vzorně, trénujeme na Štědrý den
. Nemohla jsem najít kus robota a díky tomu jsem vykrámovala většinu center chaosu v kuchyni. Večer úžasný vánoční koncert Tarji. Ráno báječná dlouhá procházka se psy, další těsta, obří plech lasagní, další příjemný oběd. Mláďata odjeli do Brna, já se prokousala zbytkem kuchyně a odkládací skříně na kuchyňské věci a plasty u vánočních filmů. Odpoledne jsem si vzpomněla, že jsem neposlala vyúčtování dotace za neziskovku, takže teď k tomu sedám. Podle doby výroby dokumentů je to buď poslední, co dnes dělám nebo se pusím do toho cukroví. V práci i v neziskovce to budou tvrdé čtyři dny ale pak to vypadá na pohodové svátky.