| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera předvánočním obědem s celou rodinou ve spřátelené restauraci a couráním po městě a trzích začaly svátky. Trochu jsme přeházeli pobyt vnoučat, takže dneska se poflakuju doma, u pohádek dodělávám cukroví, manžel se snaží kurýrovat a zatím pořád zvažuju, jestli ještě vyjet na nákup nebo se na to vykašlat a nechat ho dovézt. Před chvílí zeť dovezl krůtu na 26.12. a tvrdí, že se nevleze ani do naší trouby, tak jdu kouknout do garáže a nějak to vymyslím. Koupila jsem si včera nějaké knížky, průběžně čtu. Zítra dopo program obdobný, odpoledne budeme s vnoučaty vyrábět lodičky a pak je půjdeme pouštět na lodičkovou slavnost, přespí u nás a v pondělí už podle původního plánu pokračujeme na dílně. Jediná drobnost je tím pádem nazdobení stromečku, což jsem chtěla dělat zítra, když jsem si myslela, že už tu prcci nebudou, to holt proběhne až na Štědrý den ráno, to v pondělí asi nedám a chci, aby ho měli na 26.12. jako překvapení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.