Přidat odpověď
Po mnoha letech dělám plněné cukroví. A vyrábím žloutkový krém.
Svařila jsem mléko s rumem, přidala smíchané žloutky s cukrem, vanilkou a s kukuřičným škrobem a svařila do zhoustnutí. Až vychladne, vyšlehám s máslem.
No a dotaz. Je to jako puding. To ten krém vydrží několik dnů v tom cukroví? Jsem blbá, kdysi jsem dělala bez mléka, jen máslový.
No a druhý dotaz, na který se chci zeptat už dlouho, ale stydím se. Teď, když už budu za blbou, tak můžu být rovnou dvakrát blbá.
Když třeba v pátek uvaříte hovězí vývar. Jak dlouho byste ho ještě jedli? To stejné třeba s gulášem a nebo se svíčkovou. Já se vždy už druhý den bojím, jestli to není staré, ale samozřejmě to jíme. Co ale třeba třetí den? Jedly byste to jídlo z pátku i v neděli? Samozřejmě je v chladu. Teď v zimě venku na balkóně.
Předchozí