Přidat odpověď
U nas letos naprosta pohoda. Bylo to opravdu az prekvapive vvklidu a pohode.
Detem a jejich partnerum jsme nadelili prakticke darky do domacnosti dle jejich preferenci. K tomu tam meli vsichni i nejake osobni darky. Myslim, ze byli vsichni spokojeni. Ja osobne jsem dostala krasne darky. O nic jsem si nerikala, tak to vsechno bylo prekvapeni. Dostala jsem krasnou vazu od Mosera. Manzel vi, ze obdivuji praci a umeni sklaru. Dostala jsem listky do divadla, lampicku, od syna vlastnorucne vyrobene drevene prkynko s gravirovanim Maleho prince. K tomu jeste spoustu dalsich darku. Navic jsme si jako rodina nadelili nejake spolecne aktivity pro rok 2025, coz me opravdu tesi. Nejvetsi radost, ale mam z toho, ze jsme jako rodina radi spolu a hlavne, ze moje deti se svymi partnery radi travi cas spolecne. Snazila jsem se detem predat to, ze rodina je to nejdulezitejsi co maji a vypada to, ze se mi to snad povedlo. No a nas shiba inu pejsek mel nejvetsi radost z toho, ze ma celou smecku pohromade. O tom, ze mu vsichni podstrojuji, hazi plysaky atd neni treba se rozepisovat. No a manzel dostal od syna 3D tiskarnu, tak ma novou hracku. Nas budouci zet je IT takze mu k tomu dal nejake rychlo skoleni. To je spravedlive, protoze muz je zase uci pracovat s technikou, kterou ma zase on. Takze ja jsem letos i pres vsechny moje vnitrni bebicka zazila asi nejhezci vanoce v zivote.
Předchozí