jj Fed, nejhorší jsou špatná drahá překvapení. MOje máma mi chtěla k padesátinám udělat radost, tak mi koupila zlaté náušnice, drahé, na její poměry hodně drahé. Ale naprosto strašné. Obrečela jsem to a naštěstí šly vyměnit, ale smůla byla, že v tom klenotnictví nic podle mého vkusu neměli. Takže jsem je vyměnila za něco trochu míň strašného a pro mě o něco víc použitelného, leč je to stále něco, co bych si nevybrala. Btw to byl jediný dárek, který jsem dostala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.