jdu trochu na výzvědy - jezdíte na dovolenou (myšleno hlavní letní, cizina, moře) i s většími dětmi - třeba od 15let výše?
Docela jsem se se známými dostala do vášnivé debaty, jestli jsme krkavčí rodiče, že bysme jeli sami bez dětí - pro většinu rodičů v mém okolí něco nepředstavitelného.
Když vzpomínám, já jsem byla na poslední dovolené s rodičem ve 14 letech, manžel vzpomíná, že on byl snad ještě klučík kolem 6-7let. Je tedy fakt, že dříve nebylo běžné jezdit každé léto někam k moři nebo celkově do ciziny. Ale já už jsem v těch 14 letech cítila, že je to "opruz" s rodiči
Naše děti budou mít v létě 14 a 19. Starší už tedy plánuje, že pojede k moři s partou kamarádů (asi autobusem do nějakého kempu). No ale co s tím mladším? Sám puberťák s rodiči se bude nudit. Cizí dítě s sebou odmítám a ani nechci trávit dovolenou ve skupině, vystačíme si bohatě ve dvou
.
Co vy - jezdíte sami s partnerem bez dětí třeba na týden pryč? nebo striktně jen s dětmi jako celá rodina? Nebo v jakém věku vám děti sdělily, že už nechtějí jet s rodiči?