ja vidim na instagramu spoustu zen, ktere planuji, ze si v roce 2025 nekoupi nic noveho na sebe, pokud to nebudou upravdu potrebovat
budou proste nosit, co maji doma...jinak to kombinovat, vyuzivat i obleceni zastrcene v rohu skrine atd. .....a co nebudou pouzivat, to nekomu poslou
ja to tak delala uz v roce 2024, koupila jsem si jen jedny letni saty a nekolik levnych tricek ze Sinsey, jinak jsem nic nepotrebovala, vytahla jsem starsi veci
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.