Na Václaváku na straně pod Jindřišskou. Podstatná informace je suterén. Šaty budou mít i v 1. patře, ale tam je to cenově zbytečně výše vzhledem k poměru cena výkon. Mám srovnání i s doporučovanou Lhotákovou, chodím kolem jejího obchodu a podle toho, co mají ve výloze, jsou šaty ve Van Graafu střídmější, univerzálněji použitelné (samozřejmě některé, ne všechny). Jinak na školním plese se to podle mého moc neřeší, první dítě jsem absolvovala v dlouhé mírně extravagantní sukni, na druhé plánuji divadelní šaty v délce pod kolena, sukni mi zabavilo to starší dítě. Bývá tam hafo příbuzných a sukně plus blůza standard.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.