| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem od cca 14 let do 40 měla, vyjma těhotenství a půl roku po porodu, 49 kg. Pak jsem během půl roku nabyla 10 kg a pak už to šlo co rok, to kilo, dvě navíc. Nedokázala jsem to zastavit. A konec jsem dosáhla 78 kg, už jsem byla docela zoufalá, ale pak jsem šla do důchodu a začala si vařit méně kalorická jídla (ne cíleně na zhubnutí, ale z důvodů lenosti se s něčím babrat) a zhubla jsem 8 kg. Teď mám už 2 roky 70 kg a jsem poměrně spokojená. O 5-10 kg méně by se mi líbilo, ale neumím pro to nic udělat. Konfekční velikost mám 42. Oblečení mám nejstarší tak 15 let, všechno, co mi bylo malé, jsem dávno vyhodila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.