Vitr, ja jsem se o Jane Austen take dozvedela z Hostujicich profesoru ....pozdeji jsem se nejak dostala k jeji knize Opatství Northanger, ale ta mne tedy vubec nezaujala....az potom, kdyz jsem videla filmy Rozum a cit a Pycha a predsudek, jsem si koupila tyhle dve knihy a byla jsem prijemne prekvapena, jak vtipne a ironicky a svěže psala Jane Austen
teda fakt dodneska nechapu, proc tady Jane Austen nebyla vic znama, kdyz jsme bezne vsichni cetli Janu Eyrovou a celkove sestry Bronteovy, ja jsem treba porad dokola cetla knizku Villette
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.