Ve vlaku mám kolikrát problém se na něco soustředit, takže ano sedím a koukám. Štvou mě ty brleni v obydlených oblastech. Problém byl, když jsem jezdila na vysokou to se každý učil. Mě to prostě nešlo. Jinak rada sedim u vody, ale co tu je vodácký klub je dávno po tichu a klidu. Občas sednu v přírodě nebo jen tak lehnu na louku. V dětství rada chodila obracet seno. Super zasivarna od mamcineho honění. Otočila lehla na kupku a koukala do nebe. Sice doma vylagos, ale ten klid vůně a pohoda. Krásné vzpomínky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.