Ne, nestojí mi to za to. Jedna večeře a jeden oběd v podobě kachny přírůstek váhy neznamená. Navíc jsem i o Štědrý den byla s partou běhat. Většina cukroví se snědla během adventu a já měla vlastně jen pár kousků, 25. už nebyl ani kousek. Padly dvě 0.5 láhve vaječnaku, ale to taky za víc než měsíc a ve třech lidech. Nic jiného speciálního respektive prasackeho nepřipravuju. Silvestr neřešime, vzhledem k lyžování chodíme spát. A pak týden lyžování, kdy vzhledem k cenám si člověk na sjezdovce moc dopřávat nechce a večer teplá rozumná večeře. Alkoholu moc neholduju, měla jsem večer párkrát trochu horké griotky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.