Nepřecpávám se nikdy, nejsem přecpávací typ a o Vánocích na to většinou ani není čas, stále se něco děje, návštěvy, cestování, k tomu pohyb venku... Ale sváteční dobroty si užiji, to zase ano. Když k tomu mám i aktivitu, kondici mi to nezničí. Kolikrát jsem přes svátky i shodila. Letos mám režim celkově trochu nestandardní, tak kilo naskočilo. Kdybych měla k řešení jen to kilo špeku, budu nejšťastnější tvor pod sluncem...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.