Tak v dětství jsem nudu nezažila snad nikdy. Pořád se něco dělo, buď jsem si hrála, nebo si četla. A nikdy jsem hrdinům knížek nezávidela, naopak já jsem při čtení prožívala ta dobrodružství s nimi, úplně jsem se do těch knížek propadla. A taky jsem četla ty knížky pořád dokola, něco jsem pak už umělá skoro nazpaměť. Takhle jsem milovala třeba Medvídka Pú nebo později Sibiročku. Nebo Rychlé šípy, ty komiksy, s těmi jsem zažila tolik krásných hodin a dní. A vždycky před spaním jsem si představovala, jak s těmi hrdiny zažívám ta jejich dobrodružství. Už nikdy potom jsem nezažila tak čirou blaženost jako v dětství u knížek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.