Behnicky, to je pekny
. My si s kamaradkama rikame behny, asi zkusim zalobovat za zmenu. Ja potme nebeham, musela bych behat v osvetlenych ulicich a to me neba a park mam daleko. Muj obvykly okruh vede lesem a tam zadny lampy nejsou, takze mi ted na behani zbyva jenom vikend a patek odpoledne, kdy v praci koncim ve 2. Stejne jsem se vcera malem na tom naledi zabila, nevim, jak bych to delala potme nebo v tom chabem osvetleni, co tu mame. Ale vyrazila jsem poctive, patek, sobota, nedele, takze 3 x 5 km.
To jste ale fakt rychlice, 5 km za 25 minut
. Ja mam km tak za 8 minut, kdyz to jde hodne dobre, tak za 7 a pul, na 5 se obavam nedostanu nikdy. Ja jsem fakt snek, predbihaji me uplne vsichni, jednou me predbehla i kachna. Akorat jednou jsem prekonala nejakeho pana, ale ten zrejme rehabilitoval po mrtvici.
Zacala jsem behat za covidu a od ty doby fakt beham poctive, v zime 3 x tydne, v lete i 5x, ale rozhodne nijak nezrychluju. Spis me trvalo asi pul roku, nez jsem dokazala ubehnout tech 5 km v kuse, zacinala jsem takovym indianskym behem a pridavala po minutach a ze zacatku me to malem zabilo.