Begonie, taky beham pomalu, rychlostni obdobi uz mam davno za sebou. Nekdy ubehnu i 1km za 6 minut, ale to musim byt v extra forme.
Moje dnesni behani bylo prvni lednove, mela jsem nejakeho bacila od Silvestra a porad to neni ono, skoncila jsem na 6,5km, kdyz jsem se podivala na hodinky a z hruzou zjistila tep 188. To jsem mela naposledy nekdy na jare pri rychlostnich intervalech a dnes to bylo pri rychlosti km za 7minut. Proste jeste asi nejsem ok. Tak znovu zkusim asi o vikendu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.