| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Huso, hlavně žádný stres ~;((~;((~;((.

Mně dřív stresovalo, když manžel už v lednu zaplatil zájezd pro celou rodinu na nějaký termín v létě. Od doby co jsem se vrátila z mateřské do práce a první prázdniny bylo hrozný fiasko neb jsme 2x odkládali termíny neb děti měly postupně neštovice a na třetí už jsem věděla, že já prostě nikam nechci a stálo nás storno spoustu peněz. Jsme se na to úplně vybodli a léta už jezdíme na hory i na letní dovolenou, že prostě si v práci v lednu musím naplánovat dovolenou na celý rok. Tři dni před dovolenou (nebo už i v tom lednu si řekneme co asi tak by kdo chtěl nebo koho chceme kde navštívit, a poslední 3 roky většinou jedeme po trase našeho nejstaršího syna, závodí v zahraničí a většinou ho od dubna už vídáme sporadicky)ve středu si řekneme přibližný směr a přineseme tašky a uložíme si oblečení na dovošku. V pátek mrknu co za ubytko je na trase, která se vybrbí a večer nebo v sobotu ráno se jede. Ale já nejsem náročná. S karavanem to má tu výhodu, že pokud není místo nebo se nám nechce už jet dál, zastavíme, vyspíme se, máme sprchu, záchod, jídlo s sebou. Ale nikdy se nám nestalo, že bychom nesehnali ubytování nebo místo na stání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.