Já bych strašně letos k moři chtěla. Už jsem psala jinde že jsme měli strašný rok, nemoci, pohřby... Nikde jsme nebyli. Jenže taky jsme bohužel teď v blbě finanční situaci. Nemáte tip na lowcost moře - ideálně Itálie ale ne úplně sever. Tam se mi fakt nelíbí. Dá se do max 1000km najít v Itálii čistý moře? Kalabrie ani Sicilie nehrozí. Zatím jsme byli vždy jen na severu ale když kolem nás v Bibione plavaly exkrementy a toaletak z lodí a pak mě pozahaly meduzy tak jsem se zarekla že tam už fakt nikdy. Tak teď hledám kam se dá dojet autem, je tam čistý moře a zvládneme na to našetřit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.