| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Huso, moje sestřenice, taky 60+, jezdí opakovaně s Delfín travel, jsou specializovaní na seniory, na jejich webu uvádějí, že poskytují asistenci při cestě do destinace. Otázka je, co si pod tím představit, ale někdy určitě stačí i člověk na telefonu, co v nějaké nepředpokládané situaci poradí. Zároveň zcela chápu tvoje nejistoty, já třeba vždycky chci letět přímým letem, mě děsí přestupování a případné nestihnutí návazného spoje... V angličtině se necítím, zase si ji budu oprašovat, ale prostě tohle už nedoženu. A na mě spoléhá manžel, který se nedomluví, to je taky zátěž.
Jinak, když vezmu, co jsem kdy od tebe četla, tak si umím představit, že s někým takovým bych se na cestě snadno shodla:-)

A pokud jde o úzkosti, jsou to dost potvory a jak se člověk začne vyhýbat těm nepříjemným situacím, může je to ještě posílit. Tak přemýšlím, jestli jsi nějak na souboj s úzkostmi vybavená (kromě případných léků techniky zvládání, psychoterapie apod.). Každopádně ale, když jsi toho byla tolik překonat, tak klobouk dolů a nějakou hezkou dovolenou by sis určitě zasloužila, ať už bude kdekoli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.