| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fed já taky:-). Až teda na poměrně krátký období cca roku, přelom střední/výška, kdy jsem chodila s klukem o 30 cm vyšším než já a začala jsem nosit podpatky, boty ala Kate, klidně 12-14 cm. K těm jsem nějak doladila zbytek, začala jsem se líčit, chodila v kostýmcích (měla jsem babičku švadlenu, šila pro pražskou smetánku jak říkávala) a kloboucích. Na matice jsem byla za exota tak jako tak, tam se to ztratilo. Jen jednou se mne naši pánové pokoušeli dostat do rozpaků tím, že mne pozvali na nějaký instruktorák do lesa s představou, jak se pobaví. Na nádraží jsem dojela v ochozených pohorách a s culíky s beruškami, jak jsem jezdila na vandry, sbalená tak, že když to bude banda debilů, jdu spát do lesa - byl listopad. Sice jsem byla po příjezdu na srub jediná, kdo měl sirky ale banda debilů to jinak nebyla, vlastě jsme se na tom víkendu dali dohromady s manželem:-). No ale pak už právě vždycky bylo milion zajímavějších věcí, podpatky a šminky zůstaly jen na zvláštní příležitosti a dnes už ani to moc ne. Maluju si teda oči aby bylo vidět, že nějaký mám a používám parfém, kvůli kterému budu muset vymyslet opět cestu po Evropě, abych se k němu dostala:-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.