| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zrovna dneska jsou přijímačky nanečisto...

Já mám dítě taky v 8, ale zkoušej si to s deváťákama, takže čekám, s čím přijde domů...

Neměl zatím vůbec žádnou přípravu, ani testy nikdy neviděl, ani "teorii" neměl (aspoň doma), jestli jim něco řeknou ve škole předtím, nevím ... (takový ty fígle, lehčí první, těžší nakonec, aspoň něco zaškrtnout, i když nevím... )

Tak jsem zvědavá. Řekla jsem mu jen, že i když by byly výsledky "bída", tak se z toho nemá nijak hroutit, že do přijímaček je času dost a příští rok to nacvičíme.

Vysvědčení bude mít "samý", takže to si momentálně ceníme víc pro příštěroční přijímačky, kdyby tedy někde zohledňovaly ta vysvědčení.

Letos se chystá na angličtinu, chtěla bych, aby zkusil B2, to se taky někdy na školách počítá jako bonus.

První dvě školy jsou jasný, i když ještě dítě údajně váhá nad pořadím. Třetí něco plácneme, jen do počtu. Na dny otevřených dveří chodí se školou - byli i loni, i letos.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.