| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

irmi, ale ty jistotu mít nebudeš... jen si hýčkáš časovanou bombu... nikdy nevíš, kdy se to auto rozsype, teď tě nechalo stát v křižovatce, co až ti vypoví za jízdy, třeba po cestě s maminkou?
jako jezdila jsem dost dlouho se starými auty a dnes si zpětně říkám, že ten andělíček strážníček musel mít ošoupaná křidýlka, že se nic nestalo, když mi za jízdy po dálnici odešel motor, když mi za jízdy vystřelila hadice od chladiče a zpod kapoty se valila pára, když mi praskl řemen nakousaný od kuny (což je teda riziko kdykoliv, nejen u starých aut), případně když nás auto vypeklo po cestě v horách a já nevyjela z křižovatky... užili jsme si spoustu srandy, kdy mě muž musel vždycky na křižovatce roztlačit, případně když mě roztlačoval na parkovišti, kam mě z té křižovatky dostrkal...
já chápu, že člověk nemá hned na nové auto, ale u tebe mám nějak pocit, že ten sentiment je ten větší problém... ale u auta by to roli prostě hrát nemělo... tím ježděním v takhle nespolehlivém autě riskuješ život svůj, ale i těch okolo, to fakt není něco, s čím si je radno zahrávat...
na tvém místě bych se toho automechanika zeptala, jestli by o něčem spolehlivém nevěděl, případně ti nepomohl něco koupit... a moc bych to neodkládala...

btw jak tu padly nějaké nářky na stk - fakt buďme rádi, že to u nás tak je, opravdu nechceš jet za autem, kterému za jízdy náhle upadnou dveře nebo zrezlý blatník (dveře zažila ségra, blatník málem sestřelil mne)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.