| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

beat, myslím, že tohle není o výchově, dokonce ani o "době", ale prostě o dostupnosti a možnostech... ta nás se kluci zabíjeli na motorkách, dnes v autech...
taky mě to děsí, na druhou stranu sama jsem jako hodně mladá a hodně blbá sedla do auta s opilým řidičem, udělala jsem to jednou a nikdy víc - dostal smyk, vykouzlili jsme dokonalé hodiny a on byl tak zmatený, že jsme se hádali, kterým směrem vlastně máme jet (v lese)... zázrak, že se nikomu nic nestalo...
kamarádka skončila v nemocnici po nehodě na motorce, roztříštěná pánev... pár let předtím její kamarád málem přišel o život na motorce - setkání se stromem... manželův kamarád skončil na vozíku po pádu z kola...
jako řidiče mě děsí, jak málo si lidé uvědomují sílu svého vozu, jak málo lidí si uvědomuje, že neznalost zákonů (fyzikálních) neomlouvá... cestu ven neznám... besip se snaží, kampaně má dobré, promyšlené, bohužel osloví asi povětšinou lidi, kteří jsou tomu přístupní, ta cílová skupina závodníků se smrtí jim nevěnuje pozornost, věří, že se jich to netýká...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.