Přidat odpověď
Tyjo, holky, tak to zásadně nesouhlasím. Asi tomu tak kdysi bývalo. Ale jedu li v autě přes naše město a podívám se, co dělají řidičky v autě: jedna kapitola jsou matky - otáčejí se (jako já to samozřejmě s dětmi dělala taky, potřebovali pít, ječely atd., tak se na semaforu zastavím a vyndavám jídlo, pití atd.) no, ale daleko více než matek tam vidím paní co provádí kosmetiku, líčí se, další telefonuje a vehementně gestikuluje, jiná honí po autě psa. Za poslední roky, kdy mi kdo nedal na přechodu přednost jako chodci, tak je to z 90% ženská v nějakým bávu nebo obdobných typech auta. Pokud mi někdo u obchoďáku "vyfoukne" místo na které viditelně čekám, je to ŽENSKÁ. Jde a otevře dveře od auta jak vrata od chlíva bez ohledu na okolní parkující auta, je to matka - ženská. Měli jsme takový opakovaný problém u školy, že auta stávla hned u vchodu ačkoliv to bylo zakázané. Vždycky to byly uspěchané maminky, kterým nevadilo, že blokují všechny ostatní např. pedagogy nebo postižené, že z vrat neodjedou lidé, kteří v oblasti bydlí.... . Dneska mě málo kdy vytroubí na dálnici, když jedu s vlekem, muž. Na benzínce muž natankuje a odjede odparkovat a pak si dá kafe. Ženská blokuje pumpu a ani to s ní nehne.
Předchozí