| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aleno, jojo, já jsem úplně ve vleku ruský propagandy, koneckonců jako každej, kdo není mainstream, akorát je zajímavý, že povětšinou to dopadne tak, jak předpokládám.
Je naivní si myslet, že si nějaká taková Ukrajina může dovolit totéž, co Francie nebo Německo, nedejbože větší hráči. To ví každej, kdo se aspoň trochu zajímá o geopolitiku. Navíc zhruba od začátku 90. let tady nemáme žádný pořádny politiky - leda tak aktivisty, lidskoprávníky, malý děti a vzájemně se plácaj po zádech a ujišťujou se o světovém vlivu. Usnuli někdy v 90. letech po rozpadu Sovětskýho svazu s tím, že Rusko je navždy na kolenou a už nás čekají jen ty světlý zítřky. A fakt tomu věřili. A hle, on jim mezitím vyrostl Putin a řeší si svoje zájmy, jako každá velmoc. Neříkám, že se mi to líbí, ale takhle prostě otázka nestojí.
A byznys, no tak to snad dělá každej, kdo je zrovna u kormidla ne? Kouká si nahrabat.
A jaké odborníky myslíš? Ty posvěcené věrchuškou, nebo můžu čerpat i odjinud? Vždyť teďka vylezlo najevo, jak Biden platil Politico a New York times, aby psali, co chtěl. Takže co se odborníků týče, skončila jsem akorát u toho, že koukám, co vidím, co se kolem mě děje a dávám si to souvislostí.
Musk byl taková první vlaštovička. Dostatečně bohatej na to, aby se nenechal koupit, čímž pádem je svobodnej a na jeho X si každej může psát co chce. Taková drzost, považte, i ta druhá strana i ti dezoláti. Zaplať pánbu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.