| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Za to se nestyď, nemají to všichni stejně...

Já mám asi víc období po kratších úsecích, které považuju za nejspokojenější - obvykle je to o tom, že se nic dramatického nedělo... Takže asi tak mezi 20-25 lety. Pak to byly roky turbulentní a náročné, uklidnilo se to asi taky až bylo dítě větší, takže tak 34-38 let? Pak zase různé chaosy... teď jsem spokojená tak cca 4 roky, většinově, i když v práci to nebylo vždycky ideál...

Ale nemám to ještě spojené s žádnou nostalgií, naopak se těším, že to bude čím dál lepší... Samozřejmě, život se může zvrtnout v minutě - stačí nemoc, úraz, jakékoli jiné neštěstí nebo katastrofa...

První roky života mého dítěte patří jednoznačně k nejnáročnějším v mém životě, samozřejmě nějaké historky občas pronáším, ale spíš - jéžiš, ještě že už je to za náma (a v duchu si říkám - a všichni jsme to přežili).

To třeba teď, akorát jsme se vrátili z hor, kde největší "katastrofa" byla, že do muzea, kam jsme se chtěli v pauze mezi sportem podívat, nás nepustili (a byla to samozřejmě "moje chyba", protože jsem si špatně přečetla informace na internetu... - měli to až dole úplně na konci) - jinak super pobyt, bezva atmosféra, super počasí... Jednou budu asi vzpomínat na tuhle dobu - dítě dost velký, samostatný, ale přitom ještě ochotný čas trávit s rodiči, ve vztahu pohoda (byť letitě stereotypní), v práci klid, v rodině nikde žádná dramata... Musím si to zaťukat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.