Mila Veroniko,
vzdycky jsem si rikala jak jsou ty snazilky mirne hystericke, ale sesel se cas s casem a ja jsem na tom uplne stjne ba dokonce jeste hur bych rekla ( aspon co se psychiky tyce). S pritelem se snazim uz cca pres rok a porad nic, uz jsem byla i u lekare ten zjistil ze zadny fyzicky problem neni, byla jsem na pruchodnosti vejcovodu, taky v pohode, ovulacni testy prokazaly ovulaci a presto nic. Muj pritel ma synka z prvniho vztahu a tak je mirne slozitejsi ho presvedcit ze by bylo fajn nechat si udelat spermiogram. Jeho predstava je ze za vsim z velke casti vezi moje psychika. asi ma i mozna pravdu ale. No nic mene uz asi i on se zacina tesit na miminko, ktere by melo byt holcicka podle nej a zacina i sam navozovat tema hovoru miminko snazeni :o) jsem rada , je to ten typ chlapa ktery si potrebuje cas aby zjistil ze to co ja chci uz delsi dobu on chce taky a hlavne ze je to jeho napad. no chlap jako kazdy asi. Uz jsem se smirila s tim ze asi tak v rijnu v listopadu rozjedeme omele oplodneni. No ale po precteni tveho clanku, mi svitla nadeje, a o to vic, ze v reakcich na tvuj clanek je dost pozitivnich tehulek :o). Takze jsem se vydala smer lekarna nakoupila jsem ovulacni testy, kyselinu listovou a byla mi doporucena materna ( no pekny pruvan do penezenky :o) ) a vcera byl den D hodina H a zkusila jsem tvoji metodu. jen mi nebylo jasne jestli jsme to udelali spravne. Je ja se cervenam jak bazen, no ale prubeh stejny jako vzdy vse dovnitr a pak podlozit a co se dostalo ven sup s tim zpatky, nevim jestli to vyjde nebo ne ale kazdopadne se ve me probudil kus optimisty ( po dlouhe dobe). Jeste jednou diky diky za tvou radu, a i kdyby nevysla tak vim ze jinym vysla a budu to zkouset dal :o) mej se moc hezky. D
Předchozí