| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Přesně, myslím, ze ten kult ditete je příšerný"

77, zrovna to, co děláš ty se svým dítětem a cos dělala se svým nevlastním synem přijde neuvěřitelný mě.

Jako jo, celkem okolo svých dětí skáču. Mít jedno, asi bych to zas tak moc nepociťovala (i když bůhví jaké psí kusy by mě napadly, kdybych se cítila nevytížená) ale tím, že mám tři, mám dost co dělat.
Někdy lze ale těžko odhadnout, jak se situace vyvine. Mě momentálně nejvíce obtěžuje závodní sport dcer, na který jsem je kdysi dala, aby se hýbaly. Ony si to ale celkem zamilovaly a mě už to neustálé pozdně večerní dovážení nějak zmáhá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.