| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, som nejaká nabrúsená a rozlietaná, v krku nepríjemný knedlík, potrebujem si sadnúť a hlavne si nejak vedome pripomenúť dobré veci, ktoré sa mi dejú.
Takže:
. Teší ma počasie, jar, prebúdzajúca sa príroda, to je prosto krása.
. Tešia ma požičané knížky z knižnice.
. Veľmi ma teší ukotvenie sa v mojom stravovaní, lebo prvýkrát v živote mám obdobie, keď nemám chute, výkyvy. A ak, tak sú mierne a stačí na ne jogurt s orieškami a sušeným ovocím. Ani neviem, ako dlho to trvá, možno mesiac? Hlavne som skončila so sladkým, to je u mňa zázrak.
. Teší ma, že moja mamka začala byť asertívnejšia a už dokáže odmietnuť.
. Teší ma prísna zásadovost staršieho syna. Nula alkohol, nikotín, cukor. Každý deň fyzická aktivita, meditácia, práca (ale nie fyzická, na tú je strašne lenivý). Uvedomujem si to práve z dovodu, že niektoré moje vrstovníčky často riešia vážne problémy s roznymi závislosťami.
. Teší ma prosociálnosť mladšieho syna. Nezištne poteší, pomože deťom v škole, ktoré za ním prídu, a občas i tým, ktorí neprídu... (naposledy šikanované dievčatko z 5. triedy, šiel za ňou a odniesol jej vyrobeného psíka z balonku). Dievčatko malo z toho vraj obrovskú radost (aj mňa by potešilo, keby prišiel za mnou do triedy o 3 roky starší fešák).
. U dcery je šanca, že by sa stala gólmankou, čo je jej sen, velmi by som jej to priala.
. Manžel je proste zlato. Dúfam, že mi raz neutečie.

Štve ma mnoho vecí. S niektorými sa pohnúť dá, s niektorými neviem a s niektorými už určite nie.
. Teraz napr. sedím v kuchyni a zase si vyčítam, že som ju chcela mať spoločne s obývačkou. Blbosť najvačšia! Piekla som hamburgery, chlieb vo vajíčku, vyžadovalo to velké vetranie, na ktoré je MM alergický a zbytočne sa kvoli tomu pošťuchujeme. A hlavne nemám svoje miestočko, kde by som sa mohla zavrieť.
. Štve ma, že sa mi čím dal častejšie ozýva achilovka a to by bol u mňa velký prúšvih keby ma to malo zastaviť. Som opatrnejšia, ale asi to nestačí...
. Je mi smutno z mojej povahy, resp. z mojho prístupu. Čím ďalej, tým sa mi viac potvrdzuje, že sa mi nechce komunikovať "z povinnosti". V práci zažívam krásne okamžiky len keď som sama, a to som málokedy. Keby som to tak mala len u neobľúbenej kolegyne, tak ok, lenže mne sa nechce už s nikým, ani s holkami, ktoré mám fakt rada ~7~. Je to zlé a neviem, či sa to dá zmeniť.
. Mrzí ma moja (a mužova) pohodlnost, sobeckost, keď nechceme dcére dopriať psa, po ktorom veĺmi intenzívne túži už 5 rokov ~f~
. Štve ma syn, ktorý teraz nebol týžden v škole kvoli jeho aktivitám, a už spriada plány, jak si to zopakuje v dubnu. A nehne s ním nik. Až on zmaturuje, bude to neskutočná úľava a možno i zázrak.

Tak som sa vykecala a teraz dajte niečo Vy. Nič chytré som tu nenapísala, samé jednoduché úvahy - nebojte, som si toho vedomá, tak mi to skúste nevyčítať ~t~
A je mi teraz fajn, posedela som si, uľavila si a teraz są możem vrhnúť na ten binec na kuch. linke.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky