taky za 20 minut nemám ani přípravy, pokud vařím doopravdy

za 20 minut uvařím noky (kupované, chlazené) se sýrovou omáčkou, to jo, ale to je právě použití těch hotovek a polotovarů... nebo pak třeba sama pro sebe biftek s vejcem a zeleninou, ale to je pro jednoho...
pokud vařím pro celou rodinu z nezpracovaných surovin, budu loupat a krájet cibuli, čistit a krájet zeleninu, maso, porcovat kuře, loupat brambory, proplachovat rýži, určitě mi to vezme mnohem víc času... plus pak čas, kdy se to vaří "samo", ten tedy teoreticky nemusím počítat, ale pořád je to čas, kdy je potřeba být v dosahu, sem tam zkontrolovat, podlít nebo zamíchat... to už je pak časově méně náročné pomalé pečení (vaření), kdy je to na několik hodin, ale s nulovou asistencí...
20 minut na oběd mám ve stejné kategorii jako jedno kuře na několik obědů pro pětičlennou rodinu

taková sekyrková polévka, no...