Přidat odpověď
Susu, ale tak Federika psala, že osmahne kuřecí maso, nasype tam zeleninu a bylinky a zalije to smetanou, ne, že dělá extra smetanovou omáčku. Takže to je fakt rychlovka. Něco jako u nás, když nakrájím 2 kuřecí řízky, osmahnu, přidám jeden nakrájený pórek, oříšky, sojovku, okořením a je to. Mezitím se akorát stihne uvařit rýže. Většinou se snažíme, aby jsme se s vařením vešli tak okolo té půlhodiny. Samozřejmě někdy to nejde, když děláme omáčky typu rajská, ale toho zase děláme víc a většinou dáme něco do krabičky do mrazáku a pak když nestíháme, tak to jen vytáhneme, uvaříme přílohu a máme dobré domácí jídlo. I zapečené těstoviny jsou kolem půl hodiny a pak chvilku na zapečení, ale to už moc nepočítám, protože to už se peče samo. Když si to tak procházím, tak nikdy neděláme nic, s čím bychom strávili 2 hodiny, nebo víc. Akorát když pečeme kachnu. Ale tu tam dáme v 6 ráno a k obědu je akorát krásně měkká. Zelí dělám den předem večer, to se dusí prakticky samo, tak akorát přímo před obědem ty chlupaté knedlíky ze syrových strouhaných brambor, to chvilku zabere, to jo. Děláme hrníčkové, nejdéle trvá oloupat a nastrouhat brambory a pak se to půl hodiny bez dohledu vaří.
Předchozí