Susu, nevidím na tom nic smutného...někdo jsme víc společenští, někdo míň, někdo prostě potřebuje té samoty víc. Já mám třeba kolem sebe v práci těch lidí až až - při cestování MHD a potom v práci - denně jsem v blízkém kontaktu cca se 300-400 lidmi a to beru jen ty, kteří platí na pokladně. Potom x dalších do prodejny jen přijde a na něco se třeba jen ptají, plus taky jdu někdy něco naopak nakupovat já a tam opět musím s někým komunikovat a pořád někdo kolem mne je. Nevadí mi být třeba sama doma s manželem, kdy si každý děláme něco svého, občas něco prohodíme, společně se najíme, koukneme na film. To samé se synem, nebo třeba s mojí mamkou, za tou taky zajedu, popovídáme spolu, projdeme se.... Ale strašně ráda jsem úplně sama doma, kdy nemusím s nikým mluvit, na nikoho reagovat, najím se sama, nebo jdu i sama na procházku. Párkrát do roka jedu úplně sama na výlet, na svoje oblíbené místo mimo Prahu, kde prakticky nikdo není a tam strávím klidně celé dopoledne, 3-4 hodiny, nečtu, neodpovídám na zprávy, s nikým nemluvím...nádhera