| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Všem děkuji za krásné inspirace. Už jsem si to napsala, abych si to výhledově půjčila.

No my máme konečně nového ředitele knihovny, stará ředitelka šla do důchodu a jak říká manžel vstoupili jsme do 21. století a knihy jdou vracet do verbisboxu. Hurá.
Takže do knihovny chodím, než jdu do práce. Vrátím a vyzvedávám jen v něm.~t~
(ono se tam nedá vůbec zaparkovat, když člověk třeba jede z práce, je to tam takové nepřístupné, kdyby se tam zastavit dalo, mají mnohem víc lidí co tam chodí)

A za březen jsem teda moc nečetla:

Natalie Jenner-Spolek Jane Austenové 1. díl
Natalie Jenner-Děvčata z Bloomsbury 2. díl

Elizabeth Lowell -Zrádné vody

Debbie Macomber-Domov s vůní květin
(jo tak to bylo hodně zajímavé, rozhodně to stálo za zamyšlení, možná chvilkami i hodně smutné, jinak za mě dobrý)

Linda Castillo-Labyrint tajností
(tyhle knihy mám ráda, jsou pořád půjčené jako papír, takže si je půjčuji jako e.knihy a konečně si je můžu dočíst)

Kate O""Hara-Ulice slávy 3. díl
(no nejtlustší, takže toto rozhodně doporučuji jako e.knihu, bohužel naše knihovna ji jako možnost nemá) pokračování toho podivného prostředí Hollywoodu, rozhodně to bylo celé zajimavé a nejspíš se tam za 100let nic moc nezměnilo, když člověk občas čte něco na internetu.

Jude Deveraux-Mé srdce si tě najde
(už dlouho jsem nic nečetla, ale tohle teda bylo něco co se četlo krásně a příběh měl úplně jinou zápletku než jindy, taky bych chtěla podobné sny :-D)

Eva-Maria Bast-Vanilkové dny 1. díl
(zajímavé počtení jak dobře se to čte je pro mě to nejdůležitější)

Eva-Maria Bast-Cukrové roky 2. díl (jj tenhle díl sedí na tuhle dobu a stránka 45-46 to sedí na tyto dny, tento je snad lepší než první)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky