Přidat odpověď
No a to si Ropucho představ, že jsem teď dvě soboty po sobě vzala z kurníku své opečovávané slepičky, naposledy je pohladila po hlavičce a pak tu hlavičku něžně položila na špalek, kde ji můj muž neněžně setnul. Pak jsme jim společně oškubali peříčka z ještě teplého tělíčka, pak jsem to tělíčko rozřízla, vyndala vše co obsahovalo, omyla, očistila, něco vyhodila.
No a pak ty mrtvé slepičky uvaříme a sežereme. A to za jejich pokřiveného života z nich byly stroje na vejce, protože není normální, aby z ptáka padalo jedno vejce za druhým, pomalu denně. Člověk je prostě hnusný stvoření, vládce nad životy jiných, usurpátor a otrokář, tyran, mučitel a vrah. A možná ho k tomu Bůh stvořil k obraz svému....
Ano, vaječný, masný a mléčný průmysl je hnus a proto je dobře, když bojovníci za práva zvířat za tyto práva bojují a zlepšují podmínky v těchto hnusných průmyslech. Díky tomu, budou zvířecí produkty neustále zdražovat a třeba se časem už nevyplatí je vůbec produkovat. Pak je otázkou, zda se přebujelé a kruté lidstvo uživí jen hmyzem a rostlinnými produkty nebo se vymyslí nějaká průmyslově vyráběná alternativa nebo lidstvo nějak přirozeně zredukuje na minimum....
Předchozí