| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V minulé práci jsem měla mladý tým a nějaké tetování někde měla skoro každá, takže to už mi ani nepřijde. Bylo hodně zajímavé poslouchat významy, které to pro ně má. Včetně tedy ukončení životní etapy, kdy se holka řezala žiletkou.

Jediná věc by mi přišla v tetování příliš a na koupališti to vidím poslední dobou často u mužů (občas i užen): vytetovat si na tělo či paže xichty svejch dětí s daty narození. Jednak to trochu působí jako hřbitov, druhak si nedovedu představit, že to na mě kouká při sexu ~e~

Sama si občas v létě na sebe nějakou tetovačku lípnu, třeba když to rozdávají na svatbě, nějaké zajímavé obrázky, ale to je po týdnu pryč. A několik lidí mi chválilo "tetování", kdy jsem na sobě střídala čtverečky s prvky periodické soustavy ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.