Přidat odpověď
Tak moje tchýně je v tomhle opravdu hvězda. Úplně by se uštvala a některé věci až přehání. Mě teda nevychovava, spíš naopak. Už jsem s jejím synem tak dlouho, že moc dobře ví, že o rodinu se starám , ale kecat si do ničeho nenechám.
Naopak já ji učím, že odejít z domu může i když nádobí neumyla. Když to udělala poprvé, šly jsme někam spolu byla úplně na nervy 😉 chválila jsem ji jaká je rebelka.
Občas jsme se teda vzájemně překvapily např. muž si roztrhl bundu, ona hned ze blbý, že to nepůjde zašít, tak tam dáme reflexní proužek a bla bla a ať se zítra stavím ve švadlence. No jasně jsem se vymezila a její spontánní reakce byla "no tak snad máš zájem na tom, aby měl spravenou bundu" po mém nemám, je mi to jedno a je to starost mého muže jí to došlo 🤨
Co jsem nesla velmi ukorne byla situace, kdy jsem byla v porodnici s druhou. Doma muž, ona i tchán a já jsem byla pryč 3+4dny. Mezi prvními větami po příjezdu mi řekla, že musela pro malou šetřit s teplackama 😱 tak to si pamatuju že jsem poměrně ostře vyjela proč jako kdokoli ze tří dospělých nezapl pračku, že to poslední co budu řešit po prijezdu z porodnice je praní. To mě dokáže vytočit dodnes a to je ditku skoro 13 🙈
Předchozí