Knedli, pro mě taky práce v kanclu není...pracovala jsem takhle kdysi dávno asi 2 roky, úplně na začátku mojí pracovní éry, ale zbytek života pracuju vlastně v obchodě a vyhovuje mi to mnohem víc, je to pestrá práce, různě se střídající činnosti během dne a i když jsem na nohou vlastně téměř 12 hodin (kromě přestávek na oběd a svačinu si vlastně vůbec nesednu), tak mi to vyhovuje víc, než sedět 8 hodin v kanceláři.
A úplně maximálně mi vyhovuje i pracovní doba - vždycky 2 dny jsem od rána až do večera v práci a pak mám 2 dny úplně celé volné, kdy můžu zapomenout, že nějaká práce existuje. Chvíli jsem pracovala po-pá na osmičky, ale byl to pro mě v podstatě celý zabitý den. Když člověk přijde domů v půl šesté, nebo v šest, tak už toho stejně moc nestihne, to už pro mě není rozdíl, jestli přijdu v šest a nebo v devět. I když přijdu v těch devět, tak stejně ještě stihnu dát večer nějakou tu pračku, nebo něco menšího udělat doma. A pak mám úplně celé volné dny. Dalo se to takhle v pohodě na plný úvazek zvládat i s malým dítětem, ovšem musel se zapojit i tatínek, případně vypomohla babička. Pracovala jsem na tyhle směny před synovým narozením a pracuju tak nepřetržitě od jeho 3 let a neměnila bych za osmičky ani náhodou, těch volných dnů ve všedním týdnu bych se nevzdala