| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tu máme skoro konec dubna, před námi 2x čtyři dny volna ať víte co si když tak půjčit:

Moje super směska, tento měsíc: vážné, nevážné, zajímavé, je jich víc, většina nešla přestat číst a musela se okamžitě dočíst, proto jich je tolik.~t~

Barbora Linke-Srdcem mojí babičky 1. díl (z Prahy 1939 a fakt se to čte samo)

Barbora Linke-Jménem mojí sestry 2. díl (hezky to na sebe navazuje)

Lucie Kunešová-Ztracena v čase (něco mohlo být napsáno líp, příběh rozhodně zajímavý, ale byla v telefonu, šlo od ní pohodně odejít a zase se vrátit)

Alena Schröder-Dívka v modrých šatech v podvečerním světle
(no konec jsem 3h vydejchávala, nečekala jsem ho a fakt jsem čekala jiný~n~, manžel ze mě nemohl, když mě viděl jak jsem byla rozčilená)

Linda Castillo-Pocit hanby

Jude Deveraux -Jak to mělo být (přišlo mi to jak kdyby to psal někdo jiný, rozhodně se mi to líbilo)

Kathryn Taylor-Dunmor Castle Stopy minulosti 1. díl(půjčte si to najednou,protože tak jak končí první díl, potřebujete mít okamžitě ten druhý, skvěle zamotané ~;))

Kathryn Taylor-Dunmor Castle V bouři 2. dil

Katharina Fuchs-Nový život 2. díl (první byl Dvě hrsti života) rozhodně zajímavé až šokující co se dělo po válce v Německu a Berlíně

Mirka Skočílková-Vesničanka (jo to potřebujete mít přečtený, donutí to člověka se zamyslet hlavně nad sebou)

Patricia Wilson-Ostrov tajemství(teda tu knihu nikdo v nakladatelsví nečetl, jinak by na to nenapsal romance, půl knihy potřebuje člověk spíš kapesníky, opět jedna z knih, kterou držíte a říkáte si, to jako vážně, proč? co z toho měli? ta historická část je zajimavá a velmi podobná s Itálií)

Lucie Kunešová-V náruči pomsty ( možná i lepší než ta první)

Katharina Fuchs- Vteřiny života (někde tvrdí, že je to třetí díl, ale není, kdyby to někdo četl, tak to nenapíše, žádná postava se neopakuje, jen je to z Berlína, dvě dívky dva příběhy, končí to dnem postavením zdi v Berlíně)

Magdalena Mintová-Falešný román 1. díl (chcete si zlepšit náladu, tak to je přesně na to, hrdinka je tak divná, že větší mimoň být nemůže~t~ )
už jsem si v knihovně objednala ten zbytek k tomu, jen mi ho nikdo zatím nedal do verbisboxu~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.