Přidat odpověď
Čumčo, ok, koukla jsem se. Dnešek a včrejšek kvůli Bartoškovi nepočítám, tak jsem se koukla na středu. Beru to postupně od rána
Přátelství nade vše
Havaj je sice ráj na zemi, ale zločin je tu stejný jako všude jinde. Tom Selleck v roli soukromého detektiva Thomase Magnuma v americkém kriminálním seriálu
U Hany Hegerové
Návštěva u slavné šansoniérky a její vzpomínka na vystoupení v pařížské
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Včelí terapie
Kdo má med v almaře, neshání lékaře! A už jste někdy viděli obklad z vosku? Osmá série magazínu o dovednostech našich předků
Vyšetřuje Imma Tataranni (27/28)
Žena, která přišla o hlavu - 1. část
Není jednoduché s ní pracovat, není jednoduché s ní žít. Vanessa Scaleraová v roli neústupné vyšetřovatelky v italském kriminálním seriálu (2021)
AZ-kvíz
Soutěž pro každého
Sama doma
Být doma neznamená hloupnout. Radosti a strasti na rodičovské dovolené
Toulavá kamera
Mozaika z regionů
0
Dobrodružství kriminalistiky (18/26)
Poslední odvolání
Skutečný případ záchrany neprávem odsouzeného se stal inspirací k založení nové právnické instituce. Populární cyklus detektivních příběhů o odvěkém zápasu práva se zločinem (1992).
Výborná SHOW
Talk show Lucie Výborné se spisovatelkou a cestovatelkou Martinou Skala, cestovatelem a ultrachodcem Petrem Koskem a mořeplavcem Richardem Konkolskim na téma "Pěšky nebo za vozem".
Na krok od nebe VI
Cesta hodin - 1. část
Nad údolím, kde lidé milují a umírají, se vznešeně tyčí hory, které už viděly vše. Italský detektivní seriál z horského regionu Horní Adiže (2020).
AZ-kvíz
Soutěž pro každého
Černé ovce
Kde domov můj?
Zábavná vědomostní soutěž. Moderuje Aleš Háma
Vraždy v kruhu (2/12)
Kamarád v nouzi
Když je ve Vltavě nalezeno tělo úspěšného kandidáta na senátorské křeslo, má major Holina podezření, že motivem vraždy nemusí být pouze politika. Televizní seriál o neobvyklém odhalování zločinu
13. komnata Štěpána Mareše
Proslavil se hlavně komiksem Zelený Raoul, ve kterém karikoval politiky, za což na něj někteří podávali žaloby. Pracovní a psychické vypětí mu přivodily insomnii, nemoc, která se projevuje chronickou nespavostí.
Sanitka 2 (11/13)
Příteli, chvátej, SOS, ať jsem i zítra, čím jsem dnes... Volné pokračování kultovního seriálu (2013)
Deset zastavení s mistry zábavy
Václav Postránecký se v deseti ohlédnutích vrací k těm nejlepším scénkám ze zlatého fondu televizní zábavy (2010).
Besa II (7/10)
Vykoupil se, ale nová generace mafie nedrží sliby svých otců. Druhá řada srbského seriálu (2021).
Hercule Poirot
Záhada egyptské hrobky
Pověra patří k těm nejmocnějším silám na světě. David Suchet v hlavní roli britského seriálu, natočeného podle literární předlohy Agathy Christie (1993).
Předchozí