Přidat odpověď
Je Federiko, taky jsem rodila v Neratovicich.
Priznavam, ze pobyt v nemocnici snasim opravdu spatne. Hrozne mi vadi ta absolutni ztata soukromi takze se vzdy snazim vse naplanovat tak, abych si domluvila nadstandard. Je mi to mnohem prijemnejsi a vim, ze ani ja nikoho nerusim. Rodila jsem planovanym cisarem takze nebyl problem to naplanovat tak, aby nadstandard byl volny. Fakt je pro me nocni mura, ze musim s nekym sdilet ten pokoj. Navic ja jsem si do porodnice vezla i svoje obleceni pro miminko, tak jsem potrebovala prostor na kramy. Chtela jsem si dite hned oblekat do sveho. V roce 2001 byla Almeda super. Kdyz jsem tam pak byla po letech na zakroku vnimala jsem, ze uz to co se prostredi tyce ztratilo trochu lesk. Syna jsem rodila v Motole a mela jsem stesti, ze jsem krome noci po porodu byla na pokoji take sama. Syna mi dovezli hned asi dve hodiny po tom, co me dali na pokoj. Rval jako tur a nikdo ho nechtel hlidat. Po tezkem porodu mi to prislo silene. Dve hodiny jsem tam bolava vozila ten vozicek. Podruhe uz jsem si vse osefovala abych mela vse co chci.
Předchozí