Přidat odpověď
Dari, jim to trapny vubec neni !
ja mam pres sport znameho uz 12 let, delal hodne do sportu, trenera apod., letos mu bude 50 let....ted nedela vubec nic a zivi ho matka ! matce je 70 let a posila mu denne penize na jidlo (bydli kazdy v jinem meste)....chlapovi to vubec neni trapne, on bydli, kde se da, u znamych, na ubytovne, u nekoho na chate, jidlo mu plati matka a on je uplne v klidu...cely den ma volno, chodi behat, do knihovny, idealni zivot (teda az na to bydleni kazdou chvili jinde)....matka prodala byt po svych rodicich, tak to plati z toho a az ji dojdou penize, tak mu bude prispivat z duchodu
takovych mam kolem sebe vic....sourozence meho partnera, ktereho napred zivili rodice a po jejich smrti ho zivi muj partner, je mu 40+, sice ma malou spotrebu, ale stejne...ma jen gympl a pak uz nic, pracoval celkem asi 1 rok v zivote, ruzne brigady
takovych je spousta, kterym to neni trapne ....i nekteri znami moji dcery, teprve dvacatnici, kterym posilaji penize na zivot rodice zijici a pracujici na malem meste
to jsou pak ty clanky o cim dal vetsim poctu pracujicich duchodcu...to jsou rodice od tech "detí"
az rodice umrou, tak "deti" prodaji nemovitosti a budou zit z utrzenych penez...a pak z nich budou bezdomovci
dodavam, ze nikdo z nich nema znamost ani deti...nastesti
Předchozí