Přidat odpověď
Aktuálně já se synem vedra zvládáme dobře, jsme spolu sami na Slovensku na dovolené, celé dny jsme venku, většinou někde u kolejí, v krajině, v různých vesničkách...snažíme se, pokud to jde, tak být spíš ve stínu, je tu sice taky horko, ale většinu dne povívá trochu větřík, takže to jde. Vyrážíme většinou brzy ráno, včera jsme ráno šli na vlak v 5:45, dneska jsme jeli až po 7.hodině... Doma v Praze je asi hůř, máme půlku oken na východ a druhou na západ, takže máme vždycky tu příslušnou stranu zataženou a zavřená okna, větráme večer a v noci. Větráky moc nemusíme, mně spíš vyloženě vadí a syn má v pokoji takovou tu chladící bedýnku, teď nevím, jak se to jmenuje...je tam zásobník na vodu a namražené chladící vložky a přes to fouká a ochlazuje vzduch. Máme to už asi dva roky, on jak má pokojík malinký, podkrovní na západ a ještě mu tam hřeje PC, tak tam mívá fakt vedro. Jinak žádný jiný režim nevedeme, do práce chodíme pořád stejně a na zahradě i za běžného počasí býváme spíš až k večeru. Na balkón nám jde od cca 13 h stín, teď jsem si tam pořídila houpací závěsné křesílko, tak ho musíme dát dohromady, až přijedeme. Manžel poctivě zalévá balkón, máme tam okurky, rajčata, papriky a jahody, tak snad to přežije.
Předchozí