Přidat odpověď
Já mám taky od mládí velký problém s telefonováním. A teď mi vyhovuje mail/chat daleko více, protože to mám zaznamenaný. Zrovna v poledne jsem byl sám u doktora, řešil jsem tam asi 4 věci, co my nadiktovala žena :) o mně a jednu pro ní, a už mne vůůůbec nenapadlo si zapsat příští termín. Takže zase napsat na recepci.
Ono to taky z MM leze jak z deky, ona má navíc každý den rehabilitaci + obden doktora. Jak říkám generálka učitele o prázdninách. Letos po tom všem byla úplně na hadry. Nepovedená rekonstrukce školky, děti ve sloučených třídách nad limit, několikrát úklid třídy, když jim protekla střecha... Kolegyně v soustavné hádce. Úmrtí tchána. Přechod.
Žena dostala zvláštní ocenění od ředitelky jako inhibitor průserů ve třídě. Jenže to je jako když jsem celé dětství smiřoval rodiče. První týden, co jsme byli na dovolené byla úplně mimo. Teď je trochu lepší, ale zase se hroutí, že si neodpočine. Rehabilitaci má, že ji odvezla RZ se strašným ischiasem? zánětem svalu a úponu? Neurologická dr. to hrozně odbyla, jen ji dala kapačku. Neurolog ji dal termín za měsíc a něco. Týden se nehnula, pak už "musela" do školky... Aby se rozloučila s dětmi a protože většina učitelů, ale nikoli většina dětí odjely na ŠkvP.
Předchozí