| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám taky od mládí velký problém s telefonováním. A teď mi vyhovuje mail/chat daleko více, protože to mám zaznamenaný. Zrovna v poledne jsem byl sám u doktora, řešil jsem tam asi 4 věci, co my nadiktovala žena :) o mně a jednu pro ní, a už mne vůůůbec nenapadlo si zapsat příští termín. Takže zase napsat na recepci.

Ono to taky z MM leze jak z deky, ona má navíc každý den rehabilitaci + obden doktora. Jak říkám generálka učitele o prázdninách. Letos po tom všem byla úplně na hadry. Nepovedená rekonstrukce školky, děti ve sloučených třídách nad limit, několikrát úklid třídy, když jim protekla střecha... Kolegyně v soustavné hádce. Úmrtí tchána. Přechod.

Žena dostala zvláštní ocenění od ředitelky jako inhibitor průserů ve třídě. Jenže to je jako když jsem celé dětství smiřoval rodiče. První týden, co jsme byli na dovolené byla úplně mimo. Teď je trochu lepší, ale zase se hroutí, že si neodpočine. Rehabilitaci má, že ji odvezla RZ se strašným ischiasem? zánětem svalu a úponu? Neurologická dr. to hrozně odbyla, jen ji dala kapačku. Neurolog ji dal termín za měsíc a něco. Týden se nehnula, pak už "musela" do školky... Aby se rozloučila s dětmi a protože většina učitelů, ale nikoli většina dětí odjely na ŠkvP.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.