| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nepamatuji si, kolik jsem přibrala při těhotenstvích, nějak normálně. Po prvním porodu, než jsem si všimla, jak na tom jsem, přišlo druhé těhotenství. Po druhém porodu jsem shodila rychle na původní (defacto maturitní) váhu, patrně v důsledku hoňky se dvěma blízko dětmi.

Koncem RD jsem byla v nejlepší životní kondici - vozila jsem obě děti na kole na sedačkách nebo jedno na sedačce a druhé do kopců tlačila, na lyžích jedno tahala druhé na zádech, a tak se vším = veškerý sport a turistika se zátěží.

Po nástupu do práce (na 6 hodin denně ve třech letech druhého) kondička zůstala (volnočasový program trval), ale přibrala jsem, protože dlouho můj oběd sestával z čokoládových kaštanů apod., jak jsem byla pořád v časovém presu. Hned jak mi to došlo začala jsem se trochu hlídat a zas dobrý. Teď je to daleko větší boj, tělo ukládá okamžitě cokoli může, navíc fyzicky už nezvládnu, co dřív, takže celkově prostě je to celé na půl plynu jak příjmem tak výdejem, což tak nějak člověk není zvyklý ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.