Beat, čtu o dovolené pořád jakmile to jde v autě ne, jedině v Německu, ta dálnice mě nudí, ale pochop, že pokud se v 5h vzbudíš a čteš do 21:30 skoro v kuse tak to jede a třeba v tom Německu (ty tlustý jsem přečetla všechny tam) jsme byli nakonec 5dní

kemp pro sebe, bazén pro skoro úplně sebe, vedro 35C, kdo by odjížděl, že jo

A třeba když zastavíme na jídlo, tak já si čtu, manžel třeba musí telefonovat a tak co budu dělat?
A od pátku do neděle jsme na zahradě a tam čtu tam hodně, internet tam nejde, Tv tam není. Takže máme ty knihy a čteme si.
Některý doznívat nepotřebuju (takový ty oddychovky, co od hoho nic nečekám) a některý si dočtu, jdu spát, ono si to dozní a ráno vezmu jinou, ta noc mi stačí.
Navíc mladší dětičko s přítelkyní tam všechno udělalo, tak se tam teď válíme, než to naroste.
Třeba první den dovolený jsem vzhůru od 4h(blbý, jedu v režimu práce) do 9h si čtu, protože manžel spí. Snídaně, je nemluvný, tak si čtu dál. Umeju nádobí, přesunu se na deku za stan a čtu, jdu si zaplavat a čtu. V 12h uklohníme oběd, manžela pošlu s nádobím) a čtu, koupeme se a tak. v 14h uvařím kafe, čtu. Večeře. Poslední koupaní v 20h , procházka a do 21:30 čtu.

manžel si dost pospává a má poslední ty kacáníčka s cizinou.
A pak u toho Béziers, dva dny akorát moře a vedro.
Cesta autem: Rozvadov- Sinsheim si čtu.(tu dálnici máme nabrnkanou, maximálně chce manžel na křížení dávat pozor s ním) U jídla též, manžel dořešuje poslední věci.
postavíme stan, vykoupeme se a jdu si číst.

manžel si zdřímne.
teď když s námi nejsou kluci, tak mám akorát tu knihu.
Každý den čtu na dovolený cca od 6h-9h v kuse(pak když se předělám na jiné vstávání) a když ta kniha je zajímavá, tak se začtu a skoro mě obtěžuje jít udělat snídani.

sbalíme stan a čtu pak zase až večer....od 18h cca.
A pochopte, že jak chodím na 4h tak já tak vstávám pořád, ty dny nerozlišuju. Oni to tak i doporučují.
A ta zahrada dělá hodně v pátek tam už v 13h jsem a do neděle do třeba 20h.