takže mám pro tohle spíš zajeté rutinní postupy, obzvláště ráno - to si musím vypočítat a měním podle potřeb - v zimě potřebuju o 5 minut víc, když nejedou děti, stačí mi o 5 minut méně, o prázdninách zase uzpůsobím tomu, že mohu jet po dálnici a nekupuju snídani ráno... ale přiznám, že třeba první týden prázdnin ladím odjezd, no... pak už je to zase rutinní... každá změna pak mě stojí víc nebo míň vědomého úsilí... a přiznám, že ne vždy mám chuť a energii tomu věnovat tolik
a třeba v časech rodičáku bylo nad moje síly to organizovat tak, abych byla všude na čas - nenáviděla jsem to, rutina byla k ničemu, všechno znamenalo propočítat jednotlivě, do toho spousta proměnných... takže v té době jsem chodila pozdě prostě všude a pořád...
nepomohlo ani když jsem záměrně posunula čas setkání o hodinu, ani to, že mi hodinky šly napřed o 10 minut... navíc teda mívám problém si uvědomit, kolik je hodin - jako opravdu uvědomit... že čtvrt na dvě je jen 45 minut do druhé hodiny a ne 105 (takhle napsané to vypadá fakt hloupě, ale v té představě času je to pro mne takové nejasné, musím si to vědomě říct)
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.